Dins el dia internacional de salut mental, el passat dia 10 d’octubre es va celebrar a Premià de Mar l’entrega de premis del concurs postal “VOLART“, un concurs del CFP (centre de formació i prevenció) Can Burriac de Premià de Mar.

El concurs de postals sota el lema “Envellim, embellim” proposava la creació artística en format postal dirigit a un col·lectiu de gent gran, en aquest cas, el destinatari era el projecte RADARS.

Coincidint amb el dia mundial de la salut mental es va fer la cerimònia d’entrega de premis a les postals guanyadores i l’entrega d’aquestes postals a usuàries de Radars. Vam participar en una taula rodona per parlar de dos temes que en tenim molt a prop: la Gent Gran i la Salut Mental.

Des de RADARS volem destacar una frase per a la reflexió de tothom:

“Hem posat anys a la vida, però hem posat vida als anys?”

Sigui com sigui, a Radars posem tot el nostre afany a aconseguir-ho i per això actuem per a la prevenció i la detecció de la solitud no volguda de la gent més gran del nostre poble. A més a més, treballem diàriament amb la implicació de tota la comunitat per tal de crear una gran Xarxa Radars que posi la seva mirada atenta i respectuosa cap a la gent més gran de Premià de Mar, perquè puguin viure amb seguretat, solidaritat i estima al seu domicili amb la complicitat del seu entorn.

Projecte Radars: LA FORÇA DE LA COMUNITAT

Tu també pot ser de Radars, pots contactar enviant un whatsapp al 649944207, trucant al 937417404 o enviant un correu electrònic a radars@premiademar.cat.