Durant aquest mes de juny un equip de persones voluntàries del projecte Radars iniciarà un seguit de visites a tots els domicilis on viuen persones grans soles o acompanyades d’altres persones grans, per explicar-los en què consisteix aquesta iniciativa i convidar-les a participar-hi.

Cal recordar el projecte Radars té per objectiu prevenir les situacions de risc en aquelles persones grans que viuen i se senten soles. Radars s’impulsa des de l’Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona i hi intervenen l’entorn de les persones grans: veïns, veïnes i comerciants, especialment les farmàcies, però també voluntariat, entitats socials i professionals. Entre tots s’organitzen per reduir-ne el risc d’aïllament i els voluntaris en fan un seguiment continuat.

Les persones voluntàries que visitaran els domicilis aniran identificades i explicaran a les persones grans què poden fer per a elles i per què és positiu que formin part del projecte Radars. Aquests dies s’ha començat a enviar als domicilis una carta de l’Ajuntament on s’informa d’aquestes visites, que començaran els pròxims dies.

Les persones interessades a participar en el projecte Radars com a voluntàries es poden adreçar a l’adreça electrònica radars@premiademar.cat

 

 

Font: https://premiademar.cat/document.php?id=15916