El projecte Radars celebra diumenge al matí a la plaça Nova la primera edició de la seva festa.

L’activitat, adreçada a la gent gran de Premià de Mar, però oberta a tota la ciutadania, pretén donar a conèixer el projecte i sumar nou personal voluntari i nous usuaris i usuàries. Per fer-ho, es compta amb la participació d’entitats que formen part de la Taula de Radars.

La festa començarà a les 10.30 h amb una masterclass de gimnàstica de manteniment organitzada per la residència Vila Clavellina. Tot seguit hi haurà exhibicions de country a càrrec de l’AVECA i de ioga i balls per part de CONEX. Quan acabin aquestes actuacions es faran els parlaments i tancarà la festa el grup de percussió Atabalades.

En la festa participaran també alumnes de l’institut Premià de Mar.

Cal recordar que el projecte Radars és una iniciativa de l’Ajuntament que té per objectiu prevenir situacions de risc en persones grans que viuen i se senten soles. La iniciativa es porta a terme mitjançant una xarxa de voluntariat que, amb el suport d’entitats, serveis i comerços adherits al projecte, fa un seguiment d’aquestes persones per detectar i prevenir possibles situacions d’aïllament.

Les persones interessades a sumar-se al projecte Radars, tant si són persones grans com si volen participar-hi formant part de la xarxa de suport, es poden adreçar a l’adreça radars@premiademar.cat o bé als telèfons 93 741 74 04 o 649 944 207.