El proper diumenge 12 de juny es celebra la festa anual de Radars! Un projecte que va començar a Premià de Mar l’any 2018 on entitats i ‘radars´ vetllen amb una mirada sensible i respectuosa per les persones grans del municipi. És una festa oberta a tothom i accesible on hi haurà música, balls, poesia, coca…

Sens dubte serà una ocasió perfecta per fer comunitat, per fer xarxa i per ser a prop de la nostra estimada gent gran.

Comptem, com sempre, amb la col·laboració i participació de tota la xarxa Radars, el conjunt d’entitats, serveis, equipaments, comerços i veïnat que formen Radars i fan possible que la gent més gran de Premià de Mar que així ho vulgui, pugui romandre vivint al seu domicili amb la complicitat del seu entorn.

En aquesta ocasió, la jornada tindrà lloc a la Plaça Nova a partir de les 10:00 h i comptarem amb diverses mostres de balls per compte de CONEX, CAN MANENT, CONSELL SÈNIOR i AVECA. També gaudirem d’un recital de poesia a càrrec de les sàvies veus de residents de Vila Clavellina, que, de ben segur, serà emocionant i captivador.

I què seria una festa sense menjar? A la nostra festa hi haurà esmorzar del bo, una coca boníssima que ens donarà energies per continuar ballant i cantant de la mà del grup Amics de la Guitarra.

A més a més, hi haurà un detall per a totes les persones assistents, així com diverses taules informatives on poder conèixer associacions i serveis membres de Radars.

Ah! i aquest any comptarem també amb la voluntarietat d’un grup de nois i noies de l’Escola El Pilar que ens faran un cop de mà amb la preparació i gestió per tal que tothom s’ho passi d’allò més bé i gaudeixi d’un diumenge ben especial en molt bona companyia.

Si teniu interès en saber més sobre el projecte Radars, ens trobareu el diumenge 12 de juny a la Plaça Nova durant tot el matí, o bé ens podeu contactar a l’adreça radars@premiademar.cat o bé als telèfons 93 741 74 04 o 649 944 207.