Ho hem tornat a fer!

Diumenge al matí vàrem agafar els tabals per a despertar a Premià. Ens vam fer unes sardanes i uns quants balls en línia, i per a esmorzar vàrem menjar unes coques ben bones!

És el  any que a Radars celebrem la nostra festa grossa. Cada any sumem més entitats que ens acompanyen, més persones; homes, dones, gent jove, gent jove d’esperit… Tots i totes amb una voluntat comuna, la de no deixar que ningú que no vulgui, es quedi sol/a a casa.

Aviat farem més coses, no parem!, i t’esperem a la que ve; volem tornar al museu Romà, fer més trobades amb música, recordar Premià cóm era abans, alguna xerrada interessant…

La propera, no volem que només llegeixis, volem que ho visquis, com tu vulguis; com a voluntària, o com a beneficiària de les activitats que organitzem i que fem juntes a Radars. Com sigui!

Recorda que si et sents sol o sola i vols formar part de la família Radars, o vols formar part del voluntariat, ens pots enviar un correu a: radars@premiademar.cat, i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com ens sigui possible. T’hi esperem!!