El dijous 21 de setembre hem fet Història al carrer, tot visitant un projecte artístic basat en rajoles de ceràmica tradicional penjades a les façanes dels carrers de Sant Antoni, de la Rectoria i de Gibraltar i de la plaça de l’Ajuntament, que dibuixen un itinerari pel nucli antic de la vila. Una passejada en la qual hem pogut observar imatges que narren cronològicament la història de Premià de Mar.
La caminada pel nucli antic de la vila, ha estat dirigida per la nostra guia d’honor, la Carme, voluntària de Radars des de fa molts anys i experta i enamorada del seu poble. I ens han acompanyat les altres voluntàries del projecte l’Elvira, la Montse, el nostre noi Radars preferit, el Josep Maria, la Rosario, l’Elena i unes quantes persones usuàries de Radars. A més s’hi han afegit veÏns i veÏnes de Premià, que ens han escoltat i volien saber més coses del seu poble.
Totes les imatges de les rajoles han estat interpretades i creades per a artistes de Premià de Mar. A més, a l’inici del recorregut hi ha un monòlit amb un codi QR on hom es pot descarregar al mòbil o la tauleta els àudios de cadascun dels 20 passatges que narren fragments de la història de Premià. El guió dels àudios ha estat realitzat per Octavi Egea i la interpretació pel Patronat Teatre. En el nostre cas, la història l’ha explicat amb tota mena de detall, la Carme i ho ha fet molt rebé. En acabar, hem anat totes juntes a fer un cafè.

Molt aviat farem una nova activitat Radars, us hi esperem!!